on tOER

Juwelenworkshops

Myriam zorgt voor een fijne en creatieve avond, waar ze je leert om een juweeltje te maken.

Praktisch                           

  • Doelgroep: volwassenen
  • Minimum 4 deelnemers - maximum 12
  • Duur: 2,5 uur
  • Kostprijs: € 27,00 per persoon, inclusief één of meerdere handgemaakte juweeltjes naar keuze
  • Te boeken op vrijdagavond op aanvraag

Gezonde kookworkshops

Momenteel hebben wij drie gezonde kookworkshops in de aanbieding:

Salad in a Jar

Ines leert hoe je een gezond en gevarieerd slaatje met een lekkere dressing maakt én dat ook nog eens enkele dagen vers blijft door middel van het gebruik van een bokaal! Er wordt gewerkt met seizoensgroenten én Ines geeft nuttige tips over het gebruik van gezonde oliën.

Inclusief receptenboekje en een Salad in a Jar, een lekkere saladelunch voor de dag nadien! Wij voorzien 1 bokaal per deelnemer.

Hapje uit de wereld

Ben jij ook verzot op de wereldkeuken? Haal dan de wereld in huis en neem er een hapje uit! Ines leert je hoe je snel en gezond guacamole, tzatziki, humus, Vietnamese springrolls en sushi kan maken! Ines geeft eveneens nuttige tips over het gebruik van eiwitten (vleesvervangers).

Inclusief receptenboekje en de gemaakte dips/hapjes krijg je mee naar huis, lekker als lunch voor de dag nadien!
Denk je mee met ons aan het milieu? Breng wat potjes en doosjes mee om je hapjes mee naar huis te vervoeren!

Gezonde lunchbox

Ines leert je hoe je (eventueel samen met je kinderen) een gezonde brooddoos kan maken, voor het hele gezin. Gezond broodbeleg en een gevarieerd aanbod! Ines geeft eveneens nuttige tips over het gebruik van koolhydraten.

Inclusief receptenboekje, een potje gezonde spread en een door jou samengestelde en goed gevulde lunchbox voor de dag nadien!
Denk je mee met ons aan het milieu? Breng dan je eigen (lege) lunchbox en een potje/doosje mee voor de spread.

Lees meer: Gezonde kookworkshops

Workshops Relaxatie

Rust in je hoofd en lichaam! Kies voor een ontspannen bedrijfsuitje, teambuilding of vriendinnenmomentje.

Els zorgt voor een fijne workshop, waar zowel je lichaam als geest helemaal ontspannen van worden. Ze leert je de nodige tips en tricks en dompelt je helemaal onder in de wondere wereld van ontspanning.

Laat je leiden door haar inspirerende woorden en zachte stem en ervaar een intens ontspannen moment. Je hoeft niks mee te brengen. Yogamatjes, water en thee zijn inbegrepen. Draag losse en comfortabele kledij.

Deze workshop start met een interactieve, informatieve en speelse bewustmaking over hoe je rust in je hoofd én lichaam krijgt. Vervolgens worden er een aantal begeleide ademhalingsoefeningen gegeven en komen er zachte yogahoudingen aan bod.

De workshop is eveneens een zalig en warm ontspanningsmoment, waarbij jouw lichaam én geest op het einde volledig zen zijn. Je wordt mee geleid in een diep en warm ontspanningsmoment en er wordt afgesloten met een mantra, die invloed heeft op je mindset, zodat je je dag/avond ontspannen verder kan zetten. Ideaal voor mind, body én soul.

Niks zweverigs, enkel pure ontspanning!

Lees meer: Workshops Relaxatie