Kampen & Opvang

Speeldagen Zomer

Speeldagen voor kids van 2,5 tot 10 jaar. Ben je nog op zoek naar een super leuke opvangmogelijkheid of naar een creatieve en originele invulling voor de zomervakantie?

 

Schrijf je kids dan in en laat ze genieten van onze unieke locatie: een bosrijke omgeving, een ruime speeltuin en twee binnenruimtes. Vrij spel, knutselen, relaxen en bewegen. Plezier én persoonlijke aanpak verzekerd!

 

Wanneer?

Op deze dagen wordt er opvang van 8u tot 16u30 voorzien:

JULI

  • Maandag 3 juli
  • Dinsdag 4 juli
  • Donderdag 20 juli

AUGUSTUS

  • Donderdag 17 augustus
  • Vrijdag 18 augustus 
  • Maandag 28 augustus
  • Dinsdag 29 augustus

Lees meer: Speeldagen Zomer

Monsteremoties Kamp Juli

Vier dagen leren we meer over onze Monsteremoties. Het kamp wordt begeleid door juf Valerie, kindercoach en al jaren onze vaste waarde met haar Monsteremoties sessies.

Valerie zal dmv creatieve en speelse doe-opdrachtjes, de gevoelens waarmee de kinderen het moeilijk mee hebben naar boven laten komen. Dit doet ze ondermeer dmv tekenen, schilderen, dansen, bewegen, spelletjes, stempelen... Op deze manier worden de gevoelens en emoties van de kinderen op een creatieve manier benaderd en leren ze het gevoel, dat bij een bepaalde emotie past, kennen.

Wanneer?

Maandag 24 t/m vrijdag 28 juli (niet op woensdag)

Dagelijkse opvang van 8u tot 16u30

Opgelet! Beperkte plaatsen, maximum 12 kinderen.

Lees meer: Monsteremoties Kamp Juli

Speeldagen Paasvakantie VOLZET

Kleuter- en Kinderspeeldagen voor kids van 2,5 tot 10 jaar!!

Ben je nog op zoek naar een super leuke opvangmogelijkheid of naar een creatieve en originele invulling voor de eerste week van de paasvakantie?

Schrijf je kids dan in en laat ze genieten van onze unieke locatie: een bosrijke omgeving, een ruime speeltuin en twee binnenruimtes. Vrij spel, knutselen, relaxen en bewegen. Plezier én persoonlijke aanpak verzekerd!

Lees meer: Speeldagen Paasvakantie VOLZET

Eigenwijze Kamp Paasvakantie VOLZET

Tijdens dit tweedaagse kamp van juf Aline, kindercoach en yogadocente bieden we kinderen rust, ontspanning en creatieve verwerking aan.

 

Heeft jouw kind ook last van onzekerheid, twijfels en faalangst? Dan zijn deze kampdagen misschien wel wat voor hen. 

Tijdens deze 2 dagen helpen we de kinderen om meer zelfvertrouwen te krijgen en om te gaan met faalangst.

Lees meer: Eigenwijze Kamp Paasvakantie VOLZET

Paaskamp APRIL VOLZET

Yoga & Crea kamp voor kinderen van 2,5 t/m 10 jaar. Het kamp gaat door in de paasvakantie van woensdag 12 t/m vrijdag 14 april.

 
 
Een driedaagse, die met een combinatie van bewegings- en ontspanningsmomenten en een creatieve verwerking, ervoor zorgt dat jouw kind rust ervaart.

Lees meer: Paaskamp APRIL VOLZET

ZoWieZoZen Kampen JULI

Kampen voor hoogsensitieve en snel overprikkelde kinderen. We bieden kinderen rust, ontspanning en creatieve verwerking aan.

 

Lees meer: ZoWieZoZen Kampen JULI

Zomerkampen JULI & AUGUSTUS

In de zomervakantie organiseren wij volgende kampen. Deze zijn voor kinderen van 2,5 t/m 10 jaar. Er is dagelijks opvang van 8u tot 16u30.

      

Drie verschillende kampen, met een combinatie van bewegings- en ontspanningsmomenten en een creatieve verwerking, die ervoor zorgen dat jouw kind rust ervaart.

Kampen?

  • Avonturenkamp - Maandag 31 juli t/m vrijdag 4 augustus (niet op woensdag)
  • Avonturenkamp - Maandag 7 t/m vrijdag 11 augustus (niet op woensdag)
  • Elfen- & Drakenkamp - Maandag 21 t/m vrijdag 25 augustus (ook op woensdag)

Op de andere dagen in de zomervakantie organiseren wij onze speeldagen: dagopvang van 8u tot 16u30 & ZowieZoZen kampen & een Monsteremoties Kamp in juli.

Lees meer: Zomerkampen JULI & AUGUSTUS