Kampen & Opvang

Paaskamp PASEN

Yoga & Crea kamp voor kinderen van 2,5 t/m 10 jaar. Het kamp gaat door in de paasvakantie van maandag 8 t/m vrijdag 12 april.

 
 
Een kamp, met een combinatie van bewegings- en ontspanningsmomenten en een creatieve verwerking, dat ervoor zorgt dat jouw kind rust ervaart.

Lees meer: Paaskamp PASEN

Carnavalkamp KROKUS

Yoga- & Creakamp voor kinderen van 2,5 t/m 10 jaar. Het kamp gaat door in de krokusvakantie op maandag 12 & dinsdag 13 februari.

 
 
 
Een tweedaagse, die met een combinatie van bewegings- en ontspanningsmomenten en een creatieve verwerking, ervoor zorgt dat jouw kind rust ervaart.
 

Lees meer: Carnavalkamp KROKUS

Monsteremoties Kamp PASEN

Vier dagen leren we meer over onze Monsteremoties. Het coachingskamp wordt begeleid door juf Valerie, kindercoach en al jaren onze vaste waarde met haar Monsteremoties sessies.

Valerie zal dmv creatieve en speelse doe-opdrachtjes, de gevoelens waarmee de kinderen het moeilijk mee hebben naar boven laten komen. Dit doet ze ondermeer dmv tekenen, schilderen, dansen, bewegen, spelletjes, stempelen... Op deze manier worden de gevoelens en emoties van de kinderen op een creatieve manier benaderd en leren ze het gevoel, dat bij een bepaalde emotie past, kennen.

Wanneer?

Dinsdag 2 t/m vrijdag 5 april

Dagelijkse opvang van 8u tot 16u30

Opgelet! Beperkte plaatsen, maximum 12 kinderen.

Lees meer: Monsteremoties Kamp PASEN

Eigenwijze Kamp KROKUS

Tijdens dit tweedaagse kamp van juf Aline, kindercoach en yogadocente bieden we kinderen rust, ontspanning en creatieve verwerking aan.

 

Heeft jouw kind ook last van onzekerheid, twijfels en faalangst? Dan zijn deze kampdagen misschien wel wat voor hen. 

Tijdens deze 2 dagen helpen we de kinderen om meer zelfvertrouwen te krijgen en om te gaan met faalangst.

Lees meer: Eigenwijze Kamp KROKUS