Lidmaatschap & Prijzen

Word lid!

Als je voordelig wilt genieten van onze activiteiten bij Over de vlOER, kan je best lid worden. Je betaalt éénmalig € 45,00 per werkingsjaar. Vanaf september: €20,00 tot eind 2021.

Het huidige werkingsjaar loopt tot eind 2021. Dat wil zeggen dat indien je tijdens deze periode lid wordt, dat jij en je kinderen kunnen genieten van ledenprijzen op onze activiteiten t/m eind december 2021. Vanaf januari 2022 start een nieuw werkingsjaar.

Verder ben je als lid van onze vereniging automatisch verzekerd.

Als je als ouder lid wordt, zijn je (inwonende) kinderen tot 18 jaar eveneens lid en kunnen ze eveneens deelnemen aan ledenprijzen!

De deelnameprijzen van alle activiteiten die Over de vlOER aanbiedt, zijn uniform. Voor elk lesuur betaal je als lid € 9,00.

  Geniet van een extra prijsvoordeel met de beurtenkaarten!

Als lid kan je genieten van een extra prijsvoordeel door middel van een beurtenkaart.

Kostprijs?

  • €80 voor een 10-beurtenkaart (-> een besparing van €10)
  • €150 voor een 20-beurtenkaart (-> een besparing van €30)

Leden kunnen gebruik maken van een beurtenkaart voor de groepslessen, de meeste workshops en kinderactiviteiten. Een beurtenkaart is persoonlijk en overdraagbaar naar het volgende werkingsjaar, mits betaling van nieuw lidgeld. 

 

 

Je mag uiteraard zelf kiezen hoe je je beurten opgebruikt. De COMBINATIES zijn EINDELOOS!

Je kan een lidkaart en/of beurtenkaart aanschaffen door te storten op BE65 7310 4741 6096 met vermelding van lidkaart en/of beurtenkaart.

De lidkaarten zijn geldig tot het einde van dit werkingsjaar (tot eind december 2021).

  Algemene voorwaarden

Door deel te nemen aan onze activiteiten of als ondernemer diensten aan te bieden, verklaar je je stilzwijgend akkoord met onze algemene voorwaarden en huishoudelijk reglement. Lichamelijke klachten en/of ziekteverschijnselen dien je steeds op voorhand te melden. Deelname aan onze activiteiten gebeurt steeds op eigen risico en Over de vlOER en haar ondernemers zijn niet aansprakelijk voor de eventuele gevolgen.

Bij diefstal, verlies of schade van/aan persoonlijke bezittingen zijn Over de vlOER en haar ondernemers eveneens niet verantwoordlijk. Bij laattijdige annulatie, ziekte of andere redenen, waarbij je aan een activiteit niet kan deelnemen, zal de betaling niet vergoed worden.