Lidmaatschap

Word lid!

Als je voordelig wilt genieten van onze activiteiten bij Over de vlOER, kan je best lid worden.
Je betaalt éénmalig € 45,00 per werkingsjaar. Vanaf september: €20,00 tot eind 2024.

Het huidige werkingsjaar loopt tot en met de kerstvakantie van 2024. Dat wil zeggen dat indien je tijdens deze periode lid wordt, dat jij en je kinderen kunnen genieten van ledenprijzen op onze activiteiten t/m eind december 2024.  Vanaf januari 2025 start een nieuw werkingsjaar.

Verder ben je als lid van onze vereniging automatisch verzekerd.

  • Als je als ouder lid wordt, zijn je (inwonende) kinderen tot 18 jaar eveneens lid en kunnen ze eveneens deelnemen aan ledenprijzen!
  • Je kan een lidkaart aanschaffen door te storten op BE65 7310 4741 6096 met vermelding van lidkaart.
  • Je kan een terugbetalingsformulier voor je ziekenfonds aanvragen, die een deel van het lidgeld terugbetaalt (Tegemoetkoming lidgeld sportclub).

De lidkaarten zijn geldig tot het einde van dit werkingsjaar (tot eind december 2024).

Inschrijven

  • of je stuurt ons een persoonlijk bericht via Facebookmessenger
  • of je mailt naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Je inschrijving is pas definitief na betaling van het desbetreffende inschrijvingsgeld

Betalen

Je kan storten op BE65 7310 4741 6096 tav Over de vlOER
Met vermelding van de aankoop (lidkaart of activiteit).

Algemene voorwaarden

Door deel te nemen aan onze activiteiten of als ondernemer diensten aan te bieden, verklaar je je stilzwijgend akkoord met onze algemene voorwaarden en huishoudelijk reglement. Lichamelijke klachten en/of ziekteverschijnselen dien je steeds op voorhand te melden. Deelname aan onze activiteiten gebeurt steeds op eigen risico en Over de vlOER en haar ondernemers zijn niet aansprakelijk voor de eventuele gevolgen.

Bij diefstal, verlies of schade van/aan persoonlijke bezittingen zijn Over de vlOER en haar ondernemers eveneens niet verantwoordlijk. Bij laattijdige annulatie, ziekte of andere redenen, waarbij je aan een activiteit niet kan deelnemen, zal de betaling niet vergoed worden.

Tijdens onze kampen en andere activiteiten worden er foto's genomen, die wij gebruiken voor onze social media. Als je niet wenst dat jij of jouw kind herkenbaar in beeld komt, gelieve ons dit uitdrukkelijk te melden.

Indien je bent ingeschreven voor 1 van onze activiteiten en je wenst te annuleren, houd dan rekening met volgende voorwaarden:

  • 1 maand op voorhand: kosteloze annulatie
  • minder dan 1 maand op voorhand: 30% administratieve kosten
  • minder dan 1 week op voorhand: geen terugbetalingen