Groepslessen & Workshops

Workshop Kindergrime

In deze leerrijke workshop van Magic Faces leer je de basistechnieken van kindergrime. Je leert onder meer enkele penseeltechnieken en je leert hoe je een vlinder en een prinses maakt.

Deze workshop is enkel voor volwassenen. Het is de bedoeling dat je op elkaar oefent. De workshop gaat door vanaf 5 deelnemers.

Lees meer: Workshop Kindergrime

Workshop Aquarel

Leer de basis van het aquarellen! Deze creatieve workshop van Dreamy Creations belooft een fijne en creatieve namiddag te worden. Deze workshop is geschikt voor zowel volwassenen als kinderen vanaf 8 jaar.

Je leert onder meer hoe je verf verdunt, hoe je verschillende technieken gebruikt om kleuren te mengen en hoe je de verf op de juiste manier aanbrengt om kleurrijke effecten te creëeren.
Het is een leuke en ontspannende manier om je creativiteit te uiten en nieuwe vaardigheden te
leren.

Lees meer: Workshop Aquarel

Créa- & Babbelcafé

Ons Créa- & Babbelcafé is de ideale gelegenheid voor zowel leden als niet-leden om elkaar te ontmoeten in een gezellige sfeer. Je kan bij ons terecht voor tal van activiteiten, zoals haken, breien, knutselen, schilderen, kaarten, het spelen van een gezelschapsspel, enz..

Natuurlijk kan je ook gewoon langskomen voor een gezellige babbel. Je bepaalt zelf wat er die avond op het programma staat.

Ons Créa- & Babbelcafé gaat elke tweede woensdag van de maand door, telkens van 19u tot 21u30. Momenteel staan volgende twee data op de agenda:

  • Woensdag 8 mei
  • Woensdag 12 juni

Lees meer: Créa- & Babbelcafé

Lezing Blije Buikjes - Gezonde voeding voor kinderen

Bekend van hun boek Blije Buikjes komen Joke Vanherck en Hanne Mariën een lezing geven over gezonde voeding bij kinderen. De lezing is gebaseerd op hun boek dat een praktische voedingsgids is voor ouders met jonge kinderen. Uiteraard ben je ook vrij om de nodige vragen te stellen.

Lees meer: Lezing Blije Buikjes - Gezonde voeding voor kinderen

Workshop 'Maak je eigen natuurlijke parfum'

Tijdens deze twee uur durende workshop leer je aan de hand van een recept een natuurlijke parfum te maken. Ideaal voor personen die allergisch zijn voor chemische producten, alsook voor personen met interesse in ecologie en puur natuur.

Lees meer: Workshop 'Maak je eigen natuurlijke parfum'

Verjaardagsfeestjes

Bezorg je kind een verjaardagsfeestje om niet te vergeten!

Praktisch

  • Doelgroep: voor kinderen vanaf 5 jaar (voor de 5 en 6 jarigen vragen wij per 6 kindjes de aanwezigheid van 1 ouder)
  • Maximum 15 deelnemers
  • Duur: 3 uur (van 13.30 tot 16.30 uur)

Lees meer: Verjaardagsfeestjes