Groepslessen & Workshops

Eigenwijsjes Kindercoachingsreeks WOENSDAG 2023

Eigenwijsjes Kindercoaching door Aline, voor kinderen van 6 t/m 12 jaar.

Door middel van coaching, yoga, meditaties,... worden onderstaande moeilijkheden op een rustige en creatieve manier aangekaart.
We gaan gedurende 5 sessies aan de slag met 5 verschillende thema's waarin rust en een positief zelfbeeld centraal staan.

   
Voor hoogsentieve kinderen een echte aanrader!

Deze reeks gaat door in kleine groepjes en wordt gegeven door kindercoach, yogadocente en ervaringsdeskundige Aline.

Voor wie?

 • Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar.
 • Voor kinderen die:
 • onzeker zijn
 • angstig zijn
 • gevoelig zijn
 • perfectionistisch zijn
 • faalangst hebben
 • snel overprikkeld geraken
 • stressgevoelig zijn

Lees meer: Eigenwijsjes Kindercoachingsreeks  WOENSDAG 2023

Knutselworkshops VRIJDAG 17u

 

Nog op zoek naar een leuke activiteit voor je kids op vrijdagavond?

Kom dan knutselen! Onder begeleiding kunnen ze mooie knutselwerkjes maken!


Doorheen het hele jaar worden er twee uur durende workshops rond allerlei thema’s gegeven. Minimaal 1 keer per maand: hou dus de website goed in de gaten voor de data! Tijdens deze maandelijkse knutselsessies prikkelen we de creativiteit van de kinderen. De knutselsessies zijn voor kinderen vanaf de kleuterklas tot einde lagere school. De knutselwerkjes passen we aan naargelang hun leeftijd en kunnen. 

 

Lees meer: Knutselworkshops VRIJDAG 17u

Kinderyoga ZATERDAG 11u

Kinderyoga is de ideale manier om tot rust te komen, want kinderen zijn snel overprikkeld in onze drukke prestatiegerichte maatschappij. In deze lessen leert Aline je kinderen niet alleen om de nodige rust te nemen, maar het is ook een enorme boost voor hun zelfvertrouwen. Laat je kids een uurtje heerlijk spelen en ontspannen. Voor kids van 3 t/m 10 jaar.

    

Is jouw kind vaak overprikkeld, is het (hoog)gevoelig of heeft je kind autisme? Dan zijn deze lessen zeker aan te raden! Yoga heeft zowel fysiek al psychisch heel veel voordelen.

Zo zorgt het voor een goede lichaamshouding, motorische vaardigheden worden versterkt, het zorgt voor een betere weerstand en het werkt in op de bloedsomloop en onze spieren. Ook zorgt het voor verbetering van het zelfvertrouwen, het zelfbewustzijn, concentratievermogen en emotionele groei.

Lees meer: Kinderyoga ZATERDAG 11u

Ouder-Kind Yoga ZATERDAG 9u45

Ouder-kindyoga is een kinderyogales die je sámen met je (klein)kind kan beleven. Je kan het zien als een moment van qualitytime, tijd die je echt samen doorbrengt.

Een ouder-kindyogales is altijd in thema; elke week komt er een ander thema aan bod (bv de dierentuin, kermis, circus, …). Voor kinderyogadocente Aline staat plezier en ontspanning centraal tijdens deze lessen. Samen doe je speelse oefeningen die voor jong en oud toegankelijk zijn en die je ook thuis kan toepassen.

           

Lees meer: Ouder-Kind Yoga ZATERDAG 9u45

Verjaardagsfeestjes

Bezorg je kind een verjaardagsfeestje om niet te vergeten!

Praktisch

 • Doelgroep: voor kinderen vanaf 5 jaar (voor de 5 en 6 jarigen vragen wij per 6 kindjes de aanwezigheid van 1 ouder)
 • Maximum 15 deelnemers
 • Duur: 3 uur (van 13.30 tot 16.30 uur)

Lees meer: Verjaardagsfeestjes