Kinderwens?!

Deze interactieve avond is speciaal voor koppels die een kinderwens hebben, ookwel kinderwensouders genoemd. 

Het moeilijkste wat je ooit als koppel tegenkomt is het niet (kunnen) krijgen van kinderen. Kinderloos zijn of definitief blijven is een vreselijk zware last voor beide kinderwensouders en weegt enorm door op de relatie. Elk koppel, dat droomt van kinderen krijgen, maar waarbij dit plots niet meer zo evident lijkt, botst steeds opnieuw tegen die muur waar ze over willen. Achter die muur ligt een toekomst met kinderen, een toekomst die de evidentie zelf zou moeten zijn, want bij al de rest lukt het toch ook? Die muur doorbreken of erover klimmen, lijkt al vaak een onmogelijke opdracht en het toekomstbeeld valt als een mooie droom aan diggelen.

Wat nu? Blijven vechten of je erbij neerleggen? Ons erbij neerleggen?? No way!

Al deze tegenstrijdige emoties leiden vaak tot ongecontroleerde gevoelens van jaloezie, woede, verdriet, eenzaamheid en zo veel meer. Je omgeving begrijpt je niet en ze begrijpen je verlies niet. Want ja, ook jij hebt iets verloren! Dat mooie toekomstbeeld, samen met kinderen, lijkt nu een onbereikbare droom..En daarom doorloop jij ook een rouwproces, namelijk het rouwen om het verlies van een kind dat nooit heeft (mogen) bestaan..

Op deze avonden kunnen kinderwensouders kennis maken met Cherrinne, die de avonden begeleidt. Ze is ervaringsdeskundige en kinderwenscoach in spé. Ook heb je de mogelijkheid om ervaringen te delen en om kennis te maken met andere kinderwensouders. Het beloven avonden te worden waar je als koppel een enorme steun aan zal hebben.

Wanneer?

Individuele sessies te boeken op aanvraag.

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bezorgen je de gegevens van onze Kinderwensconsulente Cherrinne Gielen. De individuele sessies vinden eveneens plaats bij Over de vlOER.

Inschrijven?

  • of via PB (Messenger)
  • of via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Waar?

  • Over de vlOER - Kasteelstraat 67, 2470 Retie
  • Parkeren doe je het best in de Sint-Pieterstraat aan het kapelletje