Loedermoeder

Valerie start met het mamagroepje ‘Loedermoeder’ en zorgt voor een gezellige en aangename avond. PURE ME-TIME.

Alle mama’s zijn van harte welkom om hun hart te luchten, naar elkaar te luisteren en ervaringen uit te wisselen. Niemand heeft een pasklaar antwoord op de vraag hoe het moederschap nu juist moet en zeg nu zelf: mama worden en zijn zet je leven op zijn kop!

Valerie zal de avonden begeleiden en zorgt voor de nodige topics waar de mama’s mee zitten. Ze heeft dan ook tonnen ervaring op het gebied van omgaan met kinderen en doet eveneens aan zelfstudie, waardoor ze een enorme kennis heeft opgebouwd.

Valerie is kleuterjuf en kindercoach van opleiding en momenteel werkt ze in een school voor kinderen met een beperking, die op emotioneel en sociaal vlak moeilijkheden ondervinden. Valerie heeft een zoontje van anderhalf jaar oud. Gus was een echte huilbaby en ook nu slaapt hij heel moeilijk. Hij is snel overprikkeld waardoor Valerie extra aandachtig moet zijn.

Toen Valerie moeder werd en nu ze volop in het moederschap zit, vindt ze het moeilijk om aansluiting te vinden over de ervaringen die ze met haar zoontje meemaakt. Met Loedermoeder wil ze een ludieke noot leggen op het ouderschap, maar wil ze ook jonge mama’s, die het gevoel hebben alleen op de wereld te zijn, met elkaar verbinden. Zo kunnen ze op deze avonden met elkaar in contact komen en ervaringen uitwisselen over het soms onbegrepen en moeilijke moederschap.

Loedermoeder gaat door op:
* donderdag 5 september
* donderdag 26 september
* donderdag 31 oktober
* donderdag 28 november
* donderdag 19 december
We starten telkens om 19.30 uur. Er is geen einduur voorzien, je kan vertrekken of blijven tot wanneer je maar wilt. Een hapje en een drankje zijn ter plaatse verkrijgbaar! 

De avonden zijn GRATIS. Inschrijven is een must en kan via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via PB (Messenger).

Waar?

  • Over de vlOER,
    Kasteelstraat 67,
    2470 Retie

Iedereen is van harte welkom!