Lezing 'De eerste 40 dagen na je bevalling' UITGESTELD

De eerste 40 dagen na je bevalling wordt ook wel je kraamtijd of postpartum genoemd.
Steeds meer vrouwen bereiden zich voor op hun bevalling. Ze volgen een zwangerschapscursus en/of -yoga. Ze bereiden zich ook voor op de periode na de bevalling door bijv. een borstvoedingscursus te volgen. Fantastisch, dat steeds meer vrouwen en koppels bewuster in hun zwangerschap staan! Wat wel opvalt is dat, naast enkele praktische voorbereidingen, er verder amper wordt stilgestaan bij de kraamtijd. Vrouwen leven naar hun bevalling toe, bevallen, ontmoeten eindelijk hun baby(‘s) en dan begint het eigenlijk pas..

Heb je er al eens bij stilgestaan dat je die periode ook kan voorbereiden?
Hoe bereid je die periode voor?
Waar kan je je zoal op voorbereiden?
Op welke manieren kan je jezelf laten ondersteunen daarin?
Doorheen dit infomoment ga ik dieper in op het leven na je bevalling. Vanwaar komt de traditie ‘40dagen’? Welke veranderingen kan je nog tegenkomen naast de lichamelijke veranderingen? Hoe kan je jezelf daarin laten ondersteunen? Wat is het belang ervan om je te laten ondersteunen?
Samen met deze vragen en zoveel meer neem ik je mee in de wondere wereld van de tijd na de bevalling.


Wie is Danie?

"Ik ben Danie, vrouw geboren in 1985, mama van Azli en Ayde, partner van Ben én Geboorte&Postpartum Doula. Mijn passie ligt in het ondersteunen van vrouwen en gezinnen in hun transitie naar het ouderschap. Ik zet mij in om elk nieuw leven een warm en liefdevolle start te geven.”

Wanneer?

Zaterdag 31 oktober van 10u tot 11u30

Waar?

Over de vlOER, Kasteelstraat 67 te Retie.

Kostprijs?

Gratis

Inschrijven?

Een must nu in coronatijden! Stuur gerust een PB of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.