Workshop Bachremedies

Bach is een natuurlijke methode van heling, die door iedereen zelf te gebruiken is. Handelend volgens de filosofie van 'behandel de persoon en niet de ziekte', komen we meer te weten welke Bachremedie past bij jouw persoonlijkheid en gemoedstoestand.

Bachremedies kunnen ons helpen om bewust te worden van onze emoties en ze weer in evenwicht te brengen. Ze werden in de jaren 30 ontdekt en ontwikkeld door dokter Edward Bach, een Engelse arts. In zijn praktijk had hij vastgesteld dat levenshouding en denkwijze – en de emoties die daaruit ontstaan – een belangrijke rol spelen bij het voorkomen of het ontstaan en behandelen van psychosomatische klachten.
De therapie van dokter Bach wordt al meer dan 80 jaar over de hele wereld gebruikt. De 38 remedies herstellen het emotionele evenwicht op milde wijze en zijn een belangrijke ondersteuning in persoonlijke groei en bewustwording. Ze zijn veilig in gebruik, hebben geen negatieve bijwerkingen en zijn van toepassing voor de hele familie.
 
"Belemmeringen zijn sparringpartners waarvan we de betekenis moeten vatten. Hoe groter de moeilijkheden, hoe meer onze opdracht de moeite waard is." - Dr. Edward Bach -

Verloop van de workshop?

Wil je er graag meer over weten? Tijdens deze workshop Bachremedies word je ondergedompeld in de methode. Ongetwijfeld zal je jezelf herkennen in een aantal van de gemoedstoestanden. Aan de hand van oefeningen krijg je meer zicht op jouw type- en stemmingsremedies. En je gaat naar huis met een persoonlijk remedieflesje waarmee je een 3-tal weken verder kan!
 

Door wie?

De workshop wordt verzorgd door Stefanie De Keersmaecker van coachingspraktijk In Vogelvlucht:
"Mensen ondersteunen en ruimte geven. Hen laten groeien op hun eigen tempo. Werken als coach en bezieler is een manier van zijn die me helemaal vervult. Ik ben nieuwsgierig naar mensen, naar wie ze zijn op dit moment, hoe ze daar gekomen zijn, wat ze nodig hebben om meer balans en harmonie te vinden. Ik hou ervan om open in het leven te staan, zonder oordeel, gebruik makend van het brede veld van ratio, gevoel, fysiek en spiritualiteit. Analytisch denken in combinatie met de kracht van intuïtie. In hokjes denken is niet aan mij besteed. Vrij denken, vrij zijn, vrij handelen. Open staan voor nieuwe mogelijkheden, nieuwe denkpistes. Leven met de stroom mee, in vrijheid. Authentiek, bezield, met geloof in ieders eigenheid en talent, met ruimte voor ontplooiing. Daar sta ik voor. Mijn passie leidde me in 2009 en 2010 naar de opleiding tot erkend Bach consulent in De Walnoot, het Vlaamse opleidingscentrum erkend door The Dr Edward Bach Foundation in Engeland. Ook de opleiding ‘de Universele Levenswetten’ volgde ik daar."
 

Wanneer?

Dinsdag 21 januari van 19u30 tot 21u30.

Kostprijs?

  • 18 euro voor leden
  • 30 euro voor niet-leden
Inclusief een individueel samengesteld remedieflesje ter waarde van 10 euro.
Leden kunnen gebruik maken van hun beurtenkaart indien gewenst.
 

Inschrijven?

Stuur een PB (Messenger) of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.