Els

Els had tijdens en na haar eerste zwangerschap te kampen met fysieke problemen, namelijk reuma en gewrichtspijnen. Dat had een enorme impact op haar leven, waardoor zij haar leven 180 graden diende om te keren. Ze kon niet meer meedraaien in het reguliere werksysteem, maar ze weigerde dat haar fysieke problemen een belemmering zouden vormen om te kunnen genieten van haar toekomst, die zij voor ogen had. Uiteindelijk vond ze haar oplossing en uitlaatklep in yoga. Het is ondertussen haar passie geworden en met Something Els runt ze een bloeiende yogastudio. Maar Els bleef dromen en droomde van een groots en uniek project. Een project zoals Over de vlOER. Els droomde dat dit een plaats zou worden waar elk individu en elk gezinslid rust zou vinden. Een plaats waar iedereen zichzelf kan zijn en waar er ruimte is voor zelfontwikkeling en creativiteit. Els is dan ook de bezielster, de stem, het gezicht, de oprichtster van Over de vlOER. Zij is de lijm, die iedereen samenbrengt en waardoor mensen terug met elkaar in verbinding kunnen komen.
Om zo’n grootschalig project op poten te zetten, zocht Els ondersteuning. Vandaar heeft zij, Sarah en Ineke, onder haar vleugels genomen en zijn zij aan haar team toegevoegd.


Els: "Ik zorg ervoor dat mensen zich opnieuw gewardeerd voelen. Ik creëer een plaats waar mensen hun maskers mogen afzetten en vanuit een ontspannen, veilige houding kunnen en mogen zijn zoals ze precies op dat moment zijn. Samen plezier beleven en vandaaruit spontaan je talenten ontplooien.

Ik geloof namelijk in een plek waar het gezin terecht kan om zijn vakantiegevoel, gewoon even door de week, opnieuw te mogen beleven, elke week(dag) opnieuw. Dit doen we door binnen onze vzw Over de vlOER activiteiten voor het hele gezin aan te bieden.

Wil jij ook je gezin op de eerste plaats zetten waarbij je zelf ook aan bod komt?
Lees dan alle concrete info op deze website, volg ons op Facebook of Instagram!"