Kids Only

Monsterdans!

Kom samen met je kind dansen! Deze speelse en luchtige lessen zijn voor kinderen met danskriebels, die zich een uurtje willen komen uitleven. Uiteraard mogen de mama/papa meedoen. Danservaring is niet vereist. Plezier verzekerd!

Ook kinderen met een beperking zijn van harte welkom!! Voor hen staat er geen leeftijd op!

Lees meer: Monsterdans!

Babydraagzakdans!

Kom lekker dansen met je baby! Draagzakdansen is de ideale les voor mama/papa mét je baby. Op leuke swingende muziek dans je samen met je baby om fit te blijven en te genieten van de optimale tijd voor elkaar. Pure qualitytime met je baby! Danservaring is helemaal niet nodig en de danspassen zijn zo gemaakt dat jij en je baby op een leuke en veilige manier kunnen dansen! 

Naast alle fysieke en mentale voordelen voor ouder én kind, ontmoet je ook andere ouders met hun kindje. Breng je draagzak mee! Heb je geen draagzak, dan kan je er gerust eentje lenen! (laat het effe weten, zowat we weten hoeveel we er moeten voorzien!)

OPGELET: enkel als je groen licht hebt gekregen van je gynaecoloog om terug te mogen sporten, kan je deelnemen aan deze lessen!

Lees meer: Babydraagzakdans!

Kinderyoga

Kinderyoga is de ideale manier om tot rust te komen, want kinderen zijn snel overprikkeld in onze drukke prestatiegerichte maatschappij. In deze lessen leert Aline je kinderen niet alleen om de nodige rust te nemen, maar het is ook een enorme boost voor hun zelfvertrouwen.

Is jouw kind vaak overprikkeld, is het (hoog)gevoelig of heeft je kind autisme? Dan is deze lessenreeks zeker aan te raden! Yoga heeft zowel fysiek al psychisch heel veel voordelen.

Zo zorgt het voor een goede lichaamshouding, motorische vaardigheden worden versterkt, het zorgt voor een betere weerstand en het werkt in op de bloedsomloop en onze spieren. Ook zorgt het voor verbetering van het zelfvertrouwen, het zelfbewustzijn, concentratievermogen en emotionele groei.

Lees meer: Kinderyoga

Dotpainting

Een creatieve en rustgevende workshop voor kids van 6 tot 12 jaar. Een originele en speelse manier van schilderen door middel van het plaatsen van stippen (dots). De resultaten spreken voor zich: pareltjes van kunstwerkjes!

Er wordt gewerkt met verschillende materialen en methodes om de stippen aan te brengen. Na wat oefening op een aantal ondergronden, kunnen je kids een mooi werkje maken: Stoere Stenen of een Mooi Juwelenkistje!! Uiteraard mogen ze hun werkjes mee naar huis nemen!

Lees meer: Dotpainting

Monsteremoties!

Heeft jouw kind last van faalangst, kan het niet tot rust komen of is het vaak overprikkeld? Vaak zijn deze kinderen op zoek naar veiligheid, geborgenheid en rust. Maar kinderen kunnen dit moeilijk verwoorden.

Volwassenen hebben een emotionele vuilnisbak met op de bodem een laagje rottend afval, omdat we doorheen de jaren niet geleerd hebben om met onze gevoelens om te gaan.

Kinderen hebben eveneens een emotionele vuilnisbak, maar gelukkig ligt er nog geen rottend afval op de bodem. En om hun vuilnisbak zo goed als leeg te proberen te houden, is de deelname aan deze lessenreeks sterk aanbevolen! Kinderen leren in deze reeks hoe ze deze emotionele vuilnisbak kunnen leegmaken als ze met een bepaalde emotie zitten ipv het deksel gewoon dicht te doen en zo met hun gevoel te blijven zitten.

Lees meer: Monsteremoties!

Kleuter- & Kinderspeeldagen

Ben je nog op zoek naar een super leuke opvangmogelijkheid of naar een creatieve en originele invulling voor de herfstvakantie?

Schrijf je kids dan in en laat ze genieten van onze unieke locatie: een bosrijke omgeving, een ruime speeltuin en twee binnenruimtes  - Vrij spel, knutselen, relaxen en bewegen. Plezier verzekerd!

Lees meer: Kleuter- & Kinderspeeldagen

Indianenfeestje

Bezorg je kind een verjaardagsfeestje om niet te vergeten!

Bekijk ook onze andere uitgewerkte thema’s:

  • Circusfeestje
  • Modeshowfeestje 
  • Knutselfeestje

Lees meer: Indianenfeestje

Circusfeestje

Bezorg je kind een verjaardagsfeestje om niet te vergeten!

Bekijk ook onze andere uitgewerkte thema’s:

  • Indianenfeestje
  • Modeshowfeestje 
  • Knutselfeestje

Lees meer: Circusfeestje

Modeshowfeestje

Bezorg je kind een verjaardagsfeestje om niet te vergeten!

Bekijk ook onze andere uitgewerkte thema’s:

  • Indianenfeestje
  • Circusfeestje
  • Knutselfeestje

Lees meer: Modeshowfeestje