Zomeraanbod

Relaxyoga in het bos

   Relaxyoga

Of je nu op voorhand kiest om deel te nemen aan de Relaxyoga of aan de Poweryoga, we starten de les allemaal samen.

Els begeleidt de hele groep met een aantal begeleide ademhalingsoefeningen. Zo kan jij na deze oefeningen zelf bepalen waar je nood aan hebt. Heb je nood aan actie dan zet je verder met de les Poweryoga. Heb je nood aan rust en ontspanning, dan sluit je aan bij de les Relaxyoga. Voor elk wat wils!

Els begeleidt je tijdens de lessen Relaxyoga. Ademhalingsoefeningen zijn de basis doorheen haar lessen en hiermee start ze ook telkens elke les. Daarna volgen een reeks zachte yogahoudingen, die gebaseerd zijn op rust en aanvaarding en leidt Els je mee in een diep en warm ontspanningsmoment. Ze sluit de les af met een mantra, die invloed heeft op je mindset, zodat je je dag/avond ontspannen verder kan zetten. Ideaal voor mind, body én soul.

Lees meer: Relaxyoga in het bos

Poweryoga in het bos

Het is zomer! Wil jij ook dat strakker en sterker lichaam?

Ga de uitdaging het commitment met jezelf aan en ga voor een sterker en strakker lichaam. Je zal versteld staan van de resultaten en de vorderingen, die je op zeer korte periode maakt. Go bikiniproof en schrijf je in!

Sarah zorgt voor een unieke combinatie van inspanning én ontspanning. Enerzijds begeleidt ze jou in een reeks van uitdagende en spierverstevigende oefeningen, waarbij beweging en ademhaling centraal staan. Deze oefeningen zorgen voor een fitter en strakker lichaam, waarbij jij in no time terug in shape bent!

Anderzijds is de les een zalig en warm ontspanningsmoment, waarbij jouw lichaam én geest op het einde van de les volledig zen zijn. Niks zweverigs, enkel pure ontspanning!

Voor de lessen is het niet vereist om in topconditie te zijn! De les is laagdrempelig en toepasbaar op elk individu. Schrijf je snel in en ontdek waar jouw grenzen liggen en geniet van een heerlijk ontspanningsmoment!

Lees meer: Poweryoga in het bos