Winteraanbod

Inspiratiemomenten

Enkel voor ondernemers! Schrijf je in voor pure ZELFREFLECTIE!

Wil je iets van jezelf in de wereld zetten?

Kopieer jij ook de tools en technieken, die je hebt geleerd in cursussen en opleidingen? Echter, de kracht van het nieuwe ondernemen is net dat je al deze info in jezelf opneemt om er dan je eigen versie van te maken! Dit maakt jou namelijk UNIEK en past volledig bij jou!

Houd daarbij in je achterhoofd, dat je eigen versie van jouw ondernemen, door de maanden heen kan én mag veranderen. Wat op dit moment goed voor jou is en bij jou past, betekent niet dat het na een tijd nog steeds bij jou past! Durf te groeien, durf te evalueren en te evolueren!!

Deze inspiratiemomenten laten je stilstaan bij hoe het met jou, jouw (toekomstige) onderneming en jouw groei en evolutie gaat.

Lees meer: Inspiratiemomenten

Kinderwens?!

Deze interactieve avond is speciaal voor koppels die een kinderwens hebben, ookwel kinderwensouders genoemd. 

Het moeilijkste wat je ooit als koppel tegenkomt is het niet (kunnen) krijgen van kinderen. Kinderloos zijn of definitief blijven is een vreselijk zware last voor beide kinderwensouders en weegt enorm door op de relatie. Elk koppel, dat droomt van kinderen krijgen, maar waarbij dit plots niet meer zo evident lijkt, botst steeds opnieuw tegen die muur waar ze over willen. Achter die muur ligt een toekomst met kinderen, een toekomst die de evidentie zelf zou moeten zijn, want bij al de rest lukt het toch ook? Die muur doorbreken of erover klimmen, lijkt al vaak een onmogelijke opdracht en het toekomstbeeld valt als een mooie droom aan diggelen.

Wat nu? Blijven vechten of je erbij neerleggen? Ons erbij neerleggen?? No way!

Al deze tegenstrijdige emoties leiden vaak tot ongecontroleerde gevoelens van jaloezie, woede, verdriet, eenzaamheid en zo veel meer. Je omgeving begrijpt je niet en ze begrijpen je verlies niet. Want ja, ook jij hebt iets verloren! Dat mooie toekomstbeeld, samen met kinderen, lijkt nu een onbereikbare droom..En daarom doorloop jij ook een rouwproces, namelijk het rouwen om het verlies van een kind dat nooit heeft (mogen) bestaan..

Op deze avonden kunnen kinderwensouders kennis maken met Cherrinne, die de avonden begeleidt. Ze is ervaringsdeskundige en kinderwenscoach in spé. Ook heb je de mogelijkheid om ervaringen te delen en om kennis te maken met andere kinderwensouders. Het beloven avonden te worden waar je als koppel een enorme steun aan zal hebben.

Lees meer: Kinderwens?!

Poweryoga

Ga de uitdaging en het commitment met jezelf aan en ga voor een sterker en strakker lichaam. Je zal versteld staan van de resultaten en de vorderingen, die je op zeer korte periode maakt.

Sarah zorgt voor een unieke combinatie van inspanning én ontspanning. Enerzijds begeleidt ze jou in een reeks van uitdagende en spierverstevigende oefeningen, waarbij beweging en ademhaling centraal staan. Deze oefeningen zorgen voor een fitter en strakker lichaam, waarbij jij in no time terug in shape bent!

Anderzijds is de les een zalig en warm ontspanningsmoment, waarbij jouw lichaam én geest op het einde van de les volledig zen zijn. Niks zweverigs, enkel pure ontspanning!

Voor de lessen is het niet vereist om in topconditie te zijn! De les is laagdrempelig en toepasbaar op elk individu. Schrijf je snel in en ontdek waar jouw grenzen liggen en geniet van een heerlijk ontspanningsmoment!

Lees meer: Poweryoga

Pilates

In januari starten we naar al oude gewoonte terug met goede voornemens: hoog tijd dus om terug in actie te schieten met deze lessenreeks Pilates!

Deze reeks start op donderdag 9 januari op volgende tijdstippen:

  • 19u30
  • 20u45

Het is aan te raden om in te schrijven voor de volledige reeks. Mits aankoop van een beurtenkaart (10 of 20 en enkel voor leden), heb je wekelijks een gegarandeerde plaats. Indien je een beurtenkaart hebt en je kan een keertje niet komen, dan dien je minstens 24 uur op voorhand te verwittigen, zoniet wordt er een beurt aangerekend.

Kom je graag sporadisch eens meedoen? Dat kan! Laat gewoon iets weten en dan bekijken we of er plaats is.

De reeks wordt gegeven door Kerry, Pilatesinstructrice en afkomstig van Zuid-Afrika. Ze is al jaren actief in het geven van Pilateslessen en en heeft dan ook tonnen ervaring om jou tijdens haar lessen te begeleiden.

Met Pilates verbeter je je flexibiliteit en houding en verstevig je je buik- rug- en bekkenspieren. Pilates is uitermate geschikt om te combineren met belastende sporten en verlaagt de kans op blessures. Eveneens ideaal voor als je last hebt van gewrichts-, rug- en nekpijnen!

Voor de lessen is het niet vereist om in topconditie te zijn! De les is laagdrempelig en toepasbaar op elk individu.
Schrijf je snel in en ontdek waar jouw grenzen liggen. Ga het commitment met jezelf aan en ga voor een sterker en strakker lichaam.

Lees meer: Pilates