Lenteaanbod

Workshop Relaxatie - Rust in je hoofd & lichaam

Krijg jij ook zo moeilijk rust in je hoofd? Vind jij het ook zo moeilijk om alle ballen hoog te houden? Heb je ook zoveel moeite om jezelf te kunnen ontspannen?
Deze workshop ‘Meer rust in je hoofd en lichaam’ biedt hier een antwoord op.

Els zorgt voor een fijne workshop, waar zowel je lichaam als geest helemaal ontspannen van worden. Ze leert je de nodige tips en tricks en dompelt je helemaal onder in de wondere wereld van ontspanning.
Laat je leiden door haar inspirerende woorden en zachte stem en ervaar een intens en ontspannen moment.

Je hoeft niks mee te brengen. Yogamatjes, water en thee zijn inbegrepen. Draag losse en comfortabele kledij.

Lees meer: Workshop Relaxatie - Rust in je hoofd & lichaam

Kookworkshop 'Hapje uit de wereld'

Ines, gezondheidscoach in spé, heeft een leuke en interactieve workshop over gezonde voeding voor jou in elkaar gestoken: 'Hapje uit de wereld'.

 

Ben jij ook verzot op de wereldkeuken? Haal dan de wereld in huis en neem er een hapje uit! Ines leert je hoe je snel en gezond guacamole, tzatziki, humus, vietnamese spring rolls en sushi kan maken!

Inclusief receptenboekje en de gemaakte dips/hapjes krijg je mee naar huis, lekker als lunch voor de dag nadien! Denk je mee met ons aan het milieu? Breng wat potjes mee om je hapjes mee naar huis te vervoeren!

Lees meer: Kookworkshop 'Hapje uit de wereld'

Kookworkshop 'Salad in a Jar'

Ines, gezondheidscoach in spé, heeft een leuke en interactieve workshop over gezonde voeding voor jou in elkaar gestoken: 'Salad in a Jar'.

Ines leert je hoe je een gezond en gevarieerd slaatje met een lekkere dressing maakt én dat ook nog eens enkele dagen vers blijft door middel van het gebruik van een bokaal!
Inclusief receptenboekje en een Salad in a Jar, een lekkere saladelunch voor de dag nadien!

Lees meer: Kookworkshop 'Salad in a Jar'