Workshop Iemand Verliezen - Leren Loslaten

Wil je graag leren hoe je kan loslaten? Wil je graag leren hoe je met je gevoelens van verdriet kan omgaan en ze een plaats kan geven? Wil je graag leren hoe je op een constructieve manier je verlies kan verwerken? Schrijf je dan in voor deze workshop! Tijdens deze workshop is er genoeg ruimte voor interactie. 

Inge zal jou de nodige tools aanreiken, waarbij je leert met je verdriet en verlies om te gaan en waarbij je leert loslaten.

Rouw en verlies zijn thema’s die jammer genoeg iedereen treffen en waar iedereen vroeg of laat mee te maken krijgt. Ieder individu verwerkt een verlies op zijn eigen persoonlijke manier, maar iedereen heeft nood aan steun en erkenning van zijn omgeving. Om steun en erkenning te bekomen is er er nood aan begrip!

En niet enkel de persoon in kwestie die het verlies ervaart, kan hierin begeleiding gebruiken, maar ook het gezin rondom heeft hier nood aan. Want niet enkel de individuele persoon rouwt; het gezin van deze persoon rouwt ook (mee)!

Door wie?

Inge van LichtPunt is lifecoach en gezondheidscoach en heeft zich gespecialiseerd in rouw- en verliesverwerking. Inge is ervaringsdeskundige en heeft naast de nodige theoretische kennis, ook ervaring in de praktijk.

Zo kan Inge, tijdens een individuele coachingsessie, met jou op zoek gaan naar een nieuwe invulling van jouw leven. Zo gaat Inge bijvoorbeeld mee op zoek naar een nieuwe hobby en zal ze zelfs meegaan als jij dit wenst. Ze geeft je dat duwtje in de rug om je grenzen te verleggen. Zo zie je terug iets positiefs in deze donkere periode van je leven. 

Inge wilt jou uit de eenzaamheid halen en jouw verlies mee helpen te verwerken. Indien je graag een individuele coachingsessie met Inge bij Over de vlOER wilt laten doorgaan, dan kan je ons hiervoor contacteren.

Wanneer?

  • dinsdagavond 01 oktober om 19.30 uur

Kostprijs?

  • € 9,00 euro voor leden
  • € 15,00 euro voor niet-leden

Waar?

  • Over de vlOER
    Kasteelstraat 67
    2470 Retie