Lezing Iemand Verliezen - Wat is rouwen?

Ben jij of iemand in je omgeving (onlangs) een dierbare verloren? Wil je graag meer te weten te komen wat rouwen nu juist inhoudt? Ben je op zoek naar tools om een naaste hierin te ondersteunen? Wil je meer te weten te komen hoe je kan omgaan met je gevoelens inzake rouw en verlies?

Rouw en verlies zijn thema’s die jammer genoeg iedereen treffen en waar iedereen vroeg of laat mee te maken krijgt. Ieder individu verwerkt een verlies op zijn eigen persoonlijke manier, maar iedereen heeft nood aan steun en erkenning van zijn omgeving. Om steun en erkenning te bekomen is er er nood aan begrip en dat is wat we met deze lezing willen bereiken: begrip, steun en erkenning voor iedereen die het nodig heeft.

En niet enkel de persoon in kwestie die het verlies ervaart, kan hierin begeleiding gebruiken, maar ook het gezin rondom heeft hier nood aan. Want niet enkel de individuele persoon rouwt; het gezin van deze persoon rouwt ook (mee)!

Wil je alles te weten komen over verlies en rouw? Schrijf je dan in voor deze lezing! Tijdens deze lezing is er eveneens ruimte voor interactie. Inge zal jou helpen om antwoorden te krijgen op vragen zoals ‘Wat komt er hierna?’ en ‘Is er een leven na het verleden, na dit verlies?’

Door wie?

Inge van LichtPunt is lifecoach en gezondheidscoach en heeft zich gespecialiseerd in rouw- en verliesverwerking. Inge is ervaringsdeskundige en heeft naast de nodige theoretische kennis, ook ervaring in de praktijk.

Zo kan Inge, tijdens een individuele coachingsessie, met jou op zoek gaan naar een nieuwe invulling van jouw leven. Zo gaat Inge bijvoorbeeld mee op zoek naar een nieuwe hobby en zal ze zelfs meegaan als jij dit wenst. Ze geeft je dat duwtje in de rug om je grenzen te verleggen. Zo zie je terug iets positiefs in deze donkere periode van je leven. 

Inge wil jou uit de eenzaamheid halen en jouw verlies mee helpen te verwerken. Indien je graag een individuele coachingsessie met Inge bij Over de vlOER wilt laten doorgaan, dan kan je ons hiervoor contacteren.

Wanneer?

  • dinsdagavond 24 september om 19.30 uur

Kostprijs?

  • € 9,00 voor leden
  • € 15,00 voor niet-leden

Waar?

  • Over de vlOER
    Kasteelstraat 67
    2470 Retie