Herfstaanbod

Ouder-Kind Workshops

Voor kinderen van 6 tot 12 jaar mét mama/papa! Door onze drukke agenda’s vergeten we regelmatig dat het ook belangrijk is om verbinding te maken met de personen binnen ons gezin. 

Deze ouder-kindworkshops zijn leuke activiteiten om samen te doen, waardoor je terug meer in verbinding komt te staan met je kind. Door deel te nemen aan deze workshops ontdek je dat het (her)verbinden met je kind soms in heel kleine, maar vaak dankbare dingen zit.

Deze workshops worden gegeven door Danielle Goossens van Danielle Coaching, Liefdevol Creatief!

Lees meer: Ouder-Kind Workshops

BabbELS

Els is een krak in babbelen en hier heeft ze haar talent van gemaakt om andere mensen te ondersteunen. Niet om ook zo goed te leren babbelen, maar wel om je inzichten te geven. 

Ze gebruikt haar hooggevoeligheid om in te tunen op the universe zodat jij altijd je eigen waarheid spreekt. Vaak zijn we een krak geworden in het verbloemen van onze eigen echtheid waardoor we verstrikt geraken in onze eigen overtuigingen. Via verschillende tools rijkt Els een openheid aan om tijdens deze sessies dichter bij je eigen waarheid te komen met wat jou op dat moment bezig houdt.

Lees meer: BabbELS

Inspiratiemomenten

Beter een ‘Oeps’ dan een ‘Wat als?’ Schrijf je in voor dit uurtje pure ZELFREFLECTIE!

Wil je iets van jezelf in de wereld zetten? 

Kopieer jij ook de tools en technieken, die je hebt geleerd in cursussen en opleidingen? Echter, de kracht van het nieuwe ondernemen is net dat je al deze info in jezelf opneemt om er dan je eigen versie van te maken! Dit maakt jou namelijk UNIEK en past volledig bij jou!

Houd daarbij in je achterhoofd, dat je eigen versie van jouw ondernemen, door de maanden heen kan én mag veranderen. Wat op dit moment goed voor jou is en bij jou past, betekent niet dat het na een tijd nog steeds bij jou past! Durf te groeien, durf te evalueren en te evolueren!!

Deze inspiratiemomenten laten je stilstaan bij hoe het met jou, jouw (toekomstige) onderneming en jouw groei en evolutie gaat.

Lees meer: Inspiratiemomenten

Kinderwens?!

Deze interactieve avond is speciaal voor koppels die een kinderwens hebben, ookwel kinderwensouders genoemd. 

Het moeilijkste wat je ooit als koppel tegenkomt is het niet (kunnen) krijgen van kinderen. Kinderloos zijn of definitief blijven is een vreselijk zware last voor beide kinderwensouders en weegt enorm door op de relatie. Elk koppel, dat droomt van kinderen krijgen, maar waarbij dit plots niet meer zo evident lijkt, botst steeds opnieuw tegen die muur waar ze over willen. Achter die muur ligt een toekomst met kinderen, een toekomst die de evidentie zelf zou moeten zijn, want bij al de rest lukt het toch ook? Die muur doorbreken of erover klimmen, lijkt al vaak een onmogelijke opdracht en het toekomstbeeld valt als een mooie droom aan diggelen.

Wat nu? Blijven vechten of je erbij neerleggen? Ons erbij neerleggen?? No way!

Al deze tegenstrijdige emoties leiden vaak tot ongecontroleerde gevoelens van jaloezie, woede, verdriet, eenzaamheid en zo veel meer. Je omgeving begrijpt je niet en ze begrijpen je verlies niet. Want ja, ook jij hebt iets verloren! Dat mooie toekomstbeeld, samen met kinderen, lijkt nu een onbereikbare droom..En daarom doorloop jij ook een rouwproces, namelijk het rouwen om het verlies van een kind dat nooit heeft (mogen) bestaan..

Op deze avonden kunnen kinderwensouders kennis maken met Cherrinne, die de avonden begeleidt. Ze is ervaringsdeskundige en kinderwenscoach in spé. Ook heb je de mogelijkheid om ervaringen te delen en om kennis te maken met andere kinderwensouders. Het beloven avonden te worden waar je als koppel een enorme steun aan zal hebben.

Lees meer: Kinderwens?!

Relaxyoga

Heb je nood aan rust en ontspanning? Kies dan voor Relaxyoga!

"Breathe in the good shit, Breathe out the bullshit'

Els begeleidt je tijdens de lessen Relaxyoga. Ademhalingsoefeningen zijn de basis doorheen haar lessen en hiermee start ze ook telkens elke les. Daarna volgen een reeks zachte yogahoudingen, die gebaseerd zijn op rust en aanvaarding en leidt Els je mee in een diep en warm ontspanningsmoment. Ze sluit de les af met een mantra, die invloed heeft op je mindset, zodat je je dag/avond ontspannen verder kan zetten. Ideaal voor mind, body én soul.

Lees meer: Relaxyoga

Poweryoga

Ga de uitdaging en het commitment met jezelf aan en ga voor een sterker en strakker lichaam. Je zal versteld staan van de resultaten en de vorderingen, die je op zeer korte periode maakt.

Sarah zorgt voor een unieke combinatie van inspanning én ontspanning. Enerzijds begeleidt ze jou in een reeks van uitdagende en spierverstevigende oefeningen, waarbij beweging en ademhaling centraal staan. Deze oefeningen zorgen voor een fitter en strakker lichaam, waarbij jij in no time terug in shape bent!

Anderzijds is de les een zalig en warm ontspanningsmoment, waarbij jouw lichaam én geest op het einde van de les volledig zen zijn. Niks zweverigs, enkel pure ontspanning!

Voor de lessen is het niet vereist om in topconditie te zijn! De les is laagdrempelig en toepasbaar op elk individu. Schrijf je snel in en ontdek waar jouw grenzen liggen en geniet van een heerlijk ontspanningsmoment!

Lees meer: Poweryoga

Pilates

De herfst is begonnen: tijd om terug in actie te schieten met deze lessen Pilates! Elke donderdag om 19u30 én 20u30. Kom zeker eens proberen!

De reeks wordt gegeven door Kerry, Pilatesinstructrice en afkomstig van Zuid-Afrika. Ze is al jaren actief in het geven van Pilateslessen en en heeft dan ook tonnen ervaring om jou tijdens haar lessen te begeleiden.

Met Pilates verbeter je je flexibiliteit en houding en verstevig je je buik- rug- en bekkenspieren. Pilates is uitermate geschikt om te combineren met belastende sporten en verlaagt de kans op blessures. Eveneens ideaal voor als je last hebt van gewrichts-, rug- en nekpijnen!

Voor de lessen is het niet vereist om in topconditie te zijn! De les is laagdrempelig en toepasbaar op elk individu.
Schrijf je snel in en ontdek waar jouw grenzen liggen. Ga het commitment met jezelf aan en ga voor een sterker en strakker lichaam.

Lees meer: Pilates

Opgeruimd staat netjes!

Deze interactieve lezing met leuke oefeningen wordt gegeven door Anne-Wil en gaat over wat een opruimcoach nu juist doet en waarmee ze jou kan helpen.

Zo zal Anne-Wil aan de hand van bepaalde methodes volgende onderwerpen aan bod laten komen:

  • Opruimen: Hoe doe je dit efficiënt en effectief? Aan de hand van de methodes van de bekendste opruimcoach Marie Kondo, leer je een aantal opvouwtechnieken om de ruimte in je lades en kasten optimaal te benutten!
  • Ordenen van administratie: Zie jij het bos niet meer door de bomen met al dat papierwerk? Leer een aantal technieken om je (digitale) post te ordenen!
  • Organisatie van je huishouden: Is je huishouden één grote chaos? Heb je tijd tekort? Heb je het te druk om alles georganiseerd en gecombineerd te krijgen? Aan de hand van de methodes van David Allen 'Getting Things Done', leer je waar je best eerst aan kan beginnen, zodat dit je tijd en onnodige stress bespaart!

Tijdens deze lezing kan je met de andere deelnemers ervaringen delen over opruimen, ordenen en het organiseren van je drukke huishouden. Anne-Wil geeft je tips en creëert bewustwording.

Lees meer: Opgeruimd staat netjes!

Das sTOF

Een leuke stijl- en stoffenworkshop!

Het is belangrijk om je van binnen goed in je vel te voelen, maar dat mag je ook zeker tonen aan de buitenkant!

Lindy leert je welke stoffen bij jouw lichaam passen, want afhankelijk van je lichaamsbouw, je grootte en je huidtype, staat iedereen goed met een bepaald type van stof!

Kom er alles over te weten in deze leuke en vooral gezellige workshop!

Lees meer: Das sTOF

Workshop Iemand Verliezen - Leren Loslaten

Wil je graag leren hoe je kan loslaten? Wil je graag leren hoe je met je gevoelens van verdriet kan omgaan en ze een plaats kan geven? Wil je graag leren hoe je op een constructieve manier je verlies kan verwerken? Schrijf je dan in voor deze workshop! Tijdens deze workshop is er genoeg ruimte voor interactie. 

Inge zal jou de nodige tools aanreiken, waarbij je leert met je verdriet en verlies om te gaan en waarbij je leert loslaten.

Rouw en verlies zijn thema’s die jammer genoeg iedereen treffen en waar iedereen vroeg of laat mee te maken krijgt. Ieder individu verwerkt een verlies op zijn eigen persoonlijke manier, maar iedereen heeft nood aan steun en erkenning van zijn omgeving. Om steun en erkenning te bekomen is er er nood aan begrip!

En niet enkel de persoon in kwestie die het verlies ervaart, kan hierin begeleiding gebruiken, maar ook het gezin rondom heeft hier nood aan. Want niet enkel de individuele persoon rouwt; het gezin van deze persoon rouwt ook (mee)!

Lees meer: Workshop Iemand Verliezen - Leren Loslaten

Lezing Iemand Verliezen - Wat is rouwen?

Ben jij of iemand in je omgeving (onlangs) een dierbare verloren? Wil je graag meer te weten te komen wat rouwen nu juist inhoudt? Ben je op zoek naar tools om een naaste hierin te ondersteunen? Wil je meer te weten te komen hoe je kan omgaan met je gevoelens inzake rouw en verlies?

Rouw en verlies zijn thema’s die jammer genoeg iedereen treffen en waar iedereen vroeg of laat mee te maken krijgt. Ieder individu verwerkt een verlies op zijn eigen persoonlijke manier, maar iedereen heeft nood aan steun en erkenning van zijn omgeving. Om steun en erkenning te bekomen is er er nood aan begrip en dat is wat we met deze lezing willen bereiken: begrip, steun en erkenning voor iedereen die het nodig heeft.

En niet enkel de persoon in kwestie die het verlies ervaart, kan hierin begeleiding gebruiken, maar ook het gezin rondom heeft hier nood aan. Want niet enkel de individuele persoon rouwt; het gezin van deze persoon rouwt ook (mee)!

Wil je alles te weten komen over verlies en rouw? Schrijf je dan in voor deze lezing! Tijdens deze lezing is er eveneens ruimte voor interactie. Inge zal jou helpen om antwoorden te krijgen op vragen zoals ‘Wat komt er hierna?’ en ‘Is er een leven na het verleden, na dit verlies?’

Lees meer: Lezing Iemand Verliezen - Wat is rouwen?

Loedermoeder

Valerie start met het mamagroepje ‘Loedermoeder’ en zorgt voor een gezellige en aangename avond. PURE ME-TIME.

Alle mama’s zijn van harte welkom om hun hart te luchten, naar elkaar te luisteren en ervaringen uit te wisselen. Niemand heeft een pasklaar antwoord op de vraag hoe het moederschap nu juist moet en zeg nu zelf: mama worden en zijn zet je leven op zijn kop!

Valerie zal de avonden begeleiden en zorgt voor de nodige topics waar de mama’s mee zitten. Ze heeft dan ook tonnen ervaring op het gebied van omgaan met kinderen en doet eveneens aan zelfstudie, waardoor ze een enorme kennis heeft opgebouwd.

Lees meer: Loedermoeder